Tekints be velünk együtt a színfalak mögé és tudj meg minél többet a professzionális fotózás világáról!
Ismerkedj meg közelebbről a modern világítás-technikában használt legnépszerűbb eszközökkel.
Haladj velünk lépésről-lépésre a tervezéstől, a nyomdai kivitelezésig.
Tippjeink és trükkjeink segítenek majd eligazodni a fotózás, a sminkelés, a fodrászat és a digitális utómunka útvesztőiben.

Tartalom

Bevezetés


Olyan tippeket & trükköket szándékozunk átadni neked, amelyek az évek során halmozódtak fel a csapatunk előtt.
A DVD-n megosztott tapasztalataink, hasznosak lehetnek számodra, mind a fotózás a retusálás a sminkelés és fodrászat területén is. Ha a technika részletek érdekelnek jobban, akkor se csüggedj, hiszen egy egész blokkot szántunk a különböző technikai eszközök bemutatására, és alkalmazására. Ezen felül, azt is ismertetjük, hogy mi milyen optikákat használunk és, hogy milyen egyedi beállításokat alkalmazunk a saját fényképezőgépünkön, ahhoz, hogy elérjük a saját képi világunkat. A legfontosabb pedig, hogy szeretnék inspirálni téged is, hogy találd meg te is a saját stílusod.

Gánt Projekt - Külső helyszíni fotózás


A tűző napon fotózott gánti projekttel azt szeretnénk bemutatni, hogy hogyan lehet összehangolni, kombinálni, keverni a természetes fényeket a mesterséges fényekkel. Megtudhatod azt is, hogy milyen fényformáló eszközök a legoptimálisabbak ilyen erős fényviszonyok mellett, és hogy milyen vakukra, illetve egyéb eszközökre lesz szükséged, ha hasonló szituációba keverednél. Eláruljuk azt is, hogy mely ötös fogat határoz meg egy ilyen fotózást. A digitális utómunkálatok részben, pedig bemutatásra kerül a kép teljes retusálása, az ég színének variálásától, a forró hangulat kialakításáig.

Punnany Massif - Zenekari fotózás


Utolsó Vacsora - Digitart background


A Punnany Massif két napos zenekari fotózása, két teljesen külön project színfalai mögé enged betekintést.
Az első részben egy reptéri fotózás háttérmunkálatait mutatjuk be, melynél szabadtéri, illetve belső helyszínen fotózott képek is készültek. Itt, azzal kapcsolatosan szeretnénk ötletet adni, hogy hogyan lehet feldobni egy-egy képet kellékekkel, színezőkkel, tereptárgyakkal. Választ adunk arra is, hogy mit érdemes tenni, ha a fotóinkon szereplők elvesznek a sötétben. Példánkon keresztül megtudhatod, milyen nehézségekbe ütközhetsz, ha egyszerre 10 embert kell lencsevégre kapnod. Segítünk abban is, hogy hogyan célszerű megkomponálni egy ilyen fotót, és persze milyen eszközöket ésszerű ezen esetekben használni. Beszélünk a fénymérésről, illetve, hogy hogyan is dolgozzunk egyszerre sok vakuval.

A második részben, egyetlen Digital Art kép elkészítésének körülményeiről lesz szó, melyben kiderül az is, hogy milyen váratlan helyzetekbe keveredhetünk még akkor is, ha a tervezésünk precíz. Ebben a blokkban belekóstolhatsz egy picit a filmesebb világítás hatalmas tortájába. A digitális utómunkában pedig a háttér kicserélésével kapcsolatosan, olyan trükköket sajátíthatsz el, melyek leegyszerűsítik ezt a bonyolult folyamatot. Végül lehull a lepel arról is, hogy hogyan lesz egy fotóból, festmény.

Cango & Rinaldi - Kampányfotózás


Fotóztál már állatokkal? Ha még nem volt szerencséd, akkor a felkészüléshez, most jó tippeket adunk át neked.
Ebben a passzusban, a fények variálhatóságáról is lesz szó.Olyan apró ötleteket szeretnénk továbbítani, melyek izgalmasabbá teszik majd a képeidet. Egy igazi kampány fotózás részleteiről számolunk itt be, a tervezéstől, egészen a nyomdai kivitelezésig. Bemutatjuk, hogy a megrendelő kérése, hogyan kerül a vezető magazinok hasábjaira. A digitális utómunka részben pedig, a fotó retusálása mellet, képkivágásával kapcsolatos trükköket is bemutatunk.

Beauty Projekt - Fotózás stúdióban


A szépségiparban használt beauty képek csínját-bínját sajátíthatod el ebben a blokkban.
A műtermi világítással kapcsolatosan szó esik a különböző derítők, fényterelők használatának jelentőségéről.
Elmondjuk, miért és hogyan érdemes instruálni egy modellt. A digitális utómunkálatok során, természetesen bemutatásra kerül a teljes arc retusálása, a tiszta, textura vesztés mentes bőr kialakítása.

InterjúkInteraktív csatorna, ahol a közeljövőben készülő projectek háttérinformációit találhatjátok meg. Itt állandó bepillantást nyerhettek az S1STUDIO, illetve más fotósok, fodrászok, sminkesek, grafikusok színfalai mögé. Folyamatosan frissülő videótár, hogy követhesd az éppen aktuális trendeket, az egyéb rendezvényeket, és hogy soha ne maradj le az izgalmas részletekről.

9900 Ft + Áfa

További információk:

info.s1studio@gmail.com