Csapatunk egy olyan egyedi tematikájú workshopot kínál, mellyel könnyedén sajátíthatjátok el a fotózáshoz és retusáláshoz szükséges technikai és elméleti ismereteket. A képzések kis létszámban folynak és elsősorban az általunk képviselt stílus sajátosságaira fókuszálnak. Kezdve az egyedi világítási technikáktól a modellek beállításán keresztül, az utómunkálatokig.

Az előadásokon csapatunk több éves hazai és nemzetközi tapasztalatait adjuk át.
Tekints be velünk Te is a színfalak mögé!

Workshop


1. nap:

A nap első részében a világításról lesz szó, megnézzük, hogyan kell stúdióban, illetve külső helyszínen a természetes fényeket és a vaku fényét összehangolni. Több “lighting set up” -ot fogtok megtanulni, amit a modell fotózásokon kell majd használnotok. Átvesszük milyenek az esztétikus modellbeállítások, milyen szögből és hogyan érdemes fotózni, mik azok a pózok, amelyek klisések.

A nap második felében a retusálásról lesz szó. Hogyan érdemes konfigurálni a rendszerünket és milyen eszközöket, programokat érdemes használni az utómunkálatokhoz.

2. nap:

Több kisebb csapatban fogunk dolgozni. A különböző feladatokat, amit tőlünk kaptok stúdióban, illetve külső helyszínen kell majd elkészítenetek. Figyelnetek kell a helyes modell beállításokra a megfelelő szög megtalálására, a tanult technikák helyes alkalmazására. Napközben folyamatosan kísérjük végig a tevékenységeteket azzal a céllal, hogy segítségetekre legyünk a feladatok helyes értelmezésében és megoldásában.

A fotózások után a retusálás gyakorlati alkalmazására kerül sor. A délelőtt folyamán készített képek közül párat kiválasztunk és közösen kielemezzük őket. Ezt követően, e képeken mutatjuk be lépésről-lépésre az általunk használt retusálási technikákat.

Csapatunk mottója: mindenki tanuljon a saját hibáiból...

A workshopon a kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatokat, ajándékban részesítjük!

Időpont & helyszínek:

Pécs
Veszprém
Budapest


Amit biztosítunk, amit hoznotok kell:

Biztosítjuk számotokra az összes világításhoz szükséges stúdió felszerelést, melyeket mindenki használhatja és használni is fogja a fotózások során. Fontos, hogy a saját fényképezőgépeteket hozzátok magatokkal, valamint, ha van olyan extra, amit szerettek /szeretnétek használni a workshop ideje alatt, ne felejtsétek otthon! (A nap folyamán biztosítunk számotokra kávét, teát és süteményeket!) Kérjük, ne felejtsétek el, hogy lesz külső helyszíni fotózás, így meleg ruhával is készüljetek. Amennyiben kérdésetek lenne, írjatok bátran!

A részvétel díja: 25.000 Ft + Áfa

Jelentkezés és további információk:

info.s1studio@gmail.com